dilluns, 7 de juny del 2010

EL VERGEL DE LAS HADAS

Ahir varem anar a visitar El Vergel de las Hadas. Erem 18 socis (que no esta gens malament).

Ens va fer un dia una mica plujós, però la visita va ser molt interessant.

El què més ens va sorprendre va ser la personalitat d'Adalu i el montatge que juntament amb els seus tres fills i en Santi han realitzat sense practicament cap ajut en un indret de molt difícil accés.



Malgrat potser esperavem més informació sobre plantes i tipus de cultiu ecologic en Santi es va centrar més a explicar el seu projecte.









1 comentari:

  1. Va estar molt bé la sortida, en Santi ens va fer una visita guiada per la finca motrant-nos el viver de plantes aromàtiques amb una gran varietat d'espècies sobretot de sàlvies, mentes, alfàbregues... i amb olors diverses. També al pati hi tenen un petit oasis, una bassa d'aigua, amb plantes aquàtiques, amfibis i petits peixets. Tot sembla estar en equilibri. Dóna gust trobar gent amb una gran sensibilitat pel medi ambient, fent tasques de divulgació i protegint i sent respectuós amb el territori i amb als animals que hi conviuen.
    Pel Jardí,aquesta visita ha set una bona oportunitat per conèixer altres projectes que puguin ajudar a impulsar noves iniciatives per anar treballant.

    ResponElimina