LES ESPÈCIES I CONDIMENTS.
Aquest és el tema sobre el qual es van preparar les diferents activitats de la revetlla i de la diada de Sant Joan.
EXPOSICIÓ D'IMATGES I MOSTRES REALS DE CONDIMENTS, HERBES CULINÀRIES I ASSAONADORS. (Col·lecció de Lluís Borrell).
El menú del sopar de la revetlla:
Aquest és el tema sobre el qual es van preparar les diferents activitats de la revetlla i de la diada de Sant Joan.
EXPOSICIÓ D'IMATGES I MOSTRES REALS DE CONDIMENTS, HERBES CULINÀRIES I ASSAONADORS. (Col·lecció de Lluís Borrell).
El menú del sopar de la revetlla:
Entrants:
Salviat.
Cruatges amb tres salses
Suc fresc de pèsols.
Primer plat:
Cigrons tendres.
Segon plat:
Celiandrat (pollastre).
Postres:
Pastís de cardamom
Ginestada.
Aquí teniu algunes fotos.
Oli aromatitzat.
Taperada.
Gomasio.
Vegeu-ne els resultats.
Es va fer un aperitiu, preparat per en Francesc Rovira de la Fonda Xesc, per tancar els actes.
Menta romana i lactonesa de gingebre.
Ajoblanco extremeny, esqueixada de bacallà i coriandre.
Sopa de tomàquet índia, amb mostassa, comí i curri.
Blets a la crema d'anís verd.
Guatlla i cardamom en escabetx.
Xai amb regalèssia i menta.
Nata amb vainilla i cirera.
Pa d'spèceis amb xocolata ratafia i espígol.
Ara ja fins el proper Sant Joan.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada